Anpassningsbara produkter

Vi anpassar produkten efter dina behov

I vår fabrik i Värnamo kan vi omvandla dina visioner till skräddarsydda belysningslösningar. När vi omformar ett stycke plåt till en färdig armatur kan vi med fördel anpassa den till dina önskemål. Oavsett om det handlar om en justering av färgtemperatur, styrningar eller en lackering i specifik RAL-färg kan vi säkerställer att varje anpassning möter dina behov och önskemål. 

1 Anslutning

Har ditt projekt krav på sladdställ med speciella kontakter? Vi kan leverera färdigt från fabrik.

2 Ljusflöde eller färgtemperatur

Anpassa ljusflöde, färgtemperatur eller linser så det passar i ditt projekt.

3 Ytbehandling

pulverlacksanläggning kan armaturen lackeras i valfri RAL.

4 Styrning och drivdon

Alla anläggningar ser olika ut, anpassa med drivdon för högre omgivningstemperatur eller komplettera med en smart BTDA styrning för bästa energibesparing.

Håll utkik efter symbolen

Armaturer som visas tillsammans med ikonen ”Anpassningsbara produkter går att anpassa efter dina behov. Det kan handla om allt från lackering i speciell färg, justering av ljusflöde eller styrning. Beroende av produkt kan anpassningsmöjligheterna skilja sig åt. 

Alla anpassningsbara produkter

Hittar du ingen lösning som passar? Vi skräddarsyr din belysning

Kontakta vår kundsupport eller ljusdesigners så hjälper vi dig att hitta en belysningslösning som passar dina specifika behov och önskemål. 

Vi på Exaktor tror starkt på att erbjuda skräddarsydda belysningslösningar som går hand i hand med våra kunders unika behov. Genom att förstå och lyssna på våra kunder kan vi skapa anpassningsbara produkter som inte bara uppfyller deras förväntningar utan överträffar dem. Vi ser varje projekt som en möjlighet att leverera inte bara produkter, utan skräddarsydda lösningar som gör verklig skillnad.


Tobias Levinsson Produktchef, Exaktor

Våra referenscase

Din dokumentsamling

Dokument