Projektprocess

Vi levererar lysande resultat. För att lyckas arbetar vi efter en noggrant utformad projektprocess som sätter våra kunder i rampljuset. Vår projektprocess är uppdelad i sex steg för att enkelt förklara hur vi arbetar och underlätta för dig som kund att du alltid har koll på nästa steg.

Steg
01

Kontakt / Förfrågan


Du kontaktar oss med din förfrågan och berättar mer om ditt behov. Vi hjälper till med allt från mindre till större projekt som kräver mer underlag och projektering. Sedan bokar vi in en tid för ett besök.

Steg
02

Besök och energikalkylering


Vi börjar med att besöka platsen för att få en samlad bild av projektets förutsättningar och fördjupad förståelse för ditt behov som ligger till grund för energikalkylering och ljusberäkning. Utifrån vår bedömning tar vi fram ett underlag som vi skickar till vår kundsupport och/eller våra ljusplanerare.

Steg
03

Förslag på lösning


Exaktor tar fram allt nödvändigt underlag, projektering och ljusberäkningar. Vid kundanpassningar ser vi över anpassningar av våra produkter och om vi behöver komplettera med något. Skulle en kundanpassning innebära en förändring av ljusflöde eller ljusbild, använder vi vår goniofotometer som säkerställer att resultatet är det vi lovar. Sedan skickar vi ut en offert till utvald grossist eller ett kostnadsförslag för genomförande av projekt direkt till dig som kund.

Steg
04

Offert och ljusberäkning


Du får offert och ljusberäkning från Grossisten.
Vi följer upp och säkerställer att underlaget har kommit fram och allting stämmer.

Steg
05

Leverans


När produkterna levereras finns vi tillgängliga för support och hjälper även till med programmering och utbildning för användande enligt överenskommelse.

Steg
06

Uppföljning


Efter att leveransen är slutförd utför vi alltid en uppföljning där vi säkerställer så allt är på plats och fungerar som det ska.

Vi hjälper dig att belysa morgondagen. Välkommen att kontakta oss för att berätta mer om ditt behov och projekt.

Varför välja Exaktor

En komplett lösning

Oavsett om ljuset reflekteras dramatiskt i hotellets mahognybar eller strålar klart vid
den nervkittlande straffläggningen så spelar våra belysningslösningar en avgörande roll.
Vi levererar helhetslösningar av unikt sammansatta funktionsarmaturer.

Din dokumentsamling

Dokument