Racketcenter i Värnamo


I december 2018 slogs dörrarna upp till Värnamos nya Racketcenter. Belysning från Exaktor lyser upp den nya anläggningen både inomhus och utomhus.

Kund
Racketcenter

Racketcenter i Värnamo

Det var i början av 2017 som Värnamo Tennisklubb presenterade idén om att bygga till sin befintliga anläggning på Ljusseveka till ett komplett centrum för racketsporter. Förutom tennis innehåller anläggningen även padeltennis, squash och bordtennis. Totalt handlar det om en ny hall på 970 kvadratmeter som inrymmer tre padeltennisbanor och två squashbanor. Dessutom har 200 kvadratmeter byggts om, där bland annat omklädningsrum och ytor för gemensamma verksamheter kommer att finnas.

Belysningen i lokalerna består av flera olika armaturer från Exaktor, och välkända produktnamn som Moln, Zenit Galler, Stratus, Pallas och Mimas finns representerade tillsammans med fasadbelysning exWall från nya utomhussortimentet. Ett bokningssystem via webben kombinerat med smart ljusstyrning gör det populära Racketcenter välbesökt, med omklädningsrum och banor som tänds upp vid användning från tidig morgon till sen kväll.


 • Ledarmaturen Zenit Galler lyser upp miljön i nybyggda träningshallen.

  Vill du veta mer?

  Behöver du hjälp med order, förfrågningar eller teknisk support om våra produkter?

  Öppettider

  7:30-16:00 (lunch 12:30-13:00)

  Kontakta support
  Anne-Maj Andersson Kundsupport 0370-69 07 21 anne-maj.andersson@protonlighting.se
  Din dokumentsamling

  Dokument